Пейзажна & Травъл Фотография
- Курс: 2-ро ниво -
kurs po peizajna fotografia

Време е да вдигнем нивото и да се хвърлим в дълбокото. Следващото ниво на курса ще се проведе в рамките на девет снимачни дни (от които само два работни), разделени на три интересни тридневни пътувания из България в периода от началото на Май до средата на Юни. В този курс ще наблегнем много повече на практиката и снимането, с лекции вплетени в пътешествията.

Групата ще се формира от максимум осем участници, като освен груповата работа ще има много one-to-one персонални насоки, коментари и съвети. Освен това, така ще можем да пътуваме с две или три коли и да оптимизираме времето си заедно с една по-стегната (но не казармена) програма за снимане. Ако вече сте минали през първото ниво на курса или се познаваме не от вчера, значи знаете какво не е описано тук - дългите фотографски дискусии, интересните локации за снимане, нощните снимки, хубавите шеги, добрата храна, вътрешно-груповото джамбуре и студената бира.

Трите снимачни пътувания ще се проведат в Западните Родопи, Северното Черноморие и скалните чудеса на Врачанския Балкан.

Дати на провеждане:

 29 април - 01 май (събота - почивен понеделник) - Родопско пътешествие със семинар за композиция.

2 - 4 юни (петък - неделя) - морско пътешествие със семинар за обработка и техника. Сесии по обработка на кадри от предишното пътуване.

16 - 18 юни (петък - неделя) -  пътешествие из Врачанския Балкан, с дискусии и обстойна критика на заснетите кадри от първите две пътувания с курса.

След курса всеки ще получи персонални препоръки за бъдещето си развитие, критика и възхищение (в идеалния случай по равно) в лична среща на живо или онлайн.

Цена за участие в курса: 600 лв.

За въпроси, коментари, обиди и записване, можете да ме намерите на:

verticalshot@gmail.com

0878 300 517